Warning: Trying to access array offset on false in /www/r/e/u113716/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 3484
Tadááááá, skoč si po radu! | Reklamozrut.sk

Huráááá, na tento článok som sa veľmi tešil. A prečo? Rozhodol som sa spraviť novú sekciu – PORAĎ SA! Je určená hlavne začínajúcim grafikom, podnikateľom a začiatočníkom z brandže reklamy, ktorí potrebujú pomôcť s problém alebo poradiť.


PORAĎ SA! je nová sekcia blogu reklamozrut.sk. Môžete ju nájsť v hlavnom menu, kde sa nachádza kontaktný formulár . Kvôli čomu som sa rozhodol vytvoriť PORAĎ SA!? Dôvod je jednoduchý. Keďže je blog reklamožrút ešte na svojom začiatku a nie je tu  dostatok informácií, ktoré by mohli hľadať začínajúci grafici, podnikatelia atď, tak majú možnosť mi priamo napísať.

Vytvoril som novú časť blogu s názvom PORAĎ SA!, kde budem priamo odpovedať na emaily a budem sa snažiť odpovedať v čo najkratšom čase. Pre upresnenie chcem podotknúť, že moje rady sú zadarmo.

Veľmi rád poradím začínajúcim grafikom, podnikateľom, ľudom, ktorí by chceli  v tomto smere podnikať. Ponúkam rady z reklamnej výroby ohľadom sublimácie, chromablastu, rezacích plotrov, veľkoformátovej tlače, nažehlovacích a samolepiacích fólií, Plasti DIPU, laserov,UV – tlači,  laserových tlačiarní s bielym tonerom, papiere Forever, Corel Draw a pod.

Samozrejme poradím aj začínajúcim podnikateľom, aké stroje nakúpiť, čo sa oplatí a čomu sa vyhýbať, načo si dávať pozor a pod.  Grafikom, ktorí chcú napr. dať potlačiť tričká a nevedia, akú technológiu vybrať. Ľudom, ktorí chcú vyrábať pečiatky, gravírovať sklo, rezať drevo atď.

Neváhaj a píš mi na PORAĎ SA!

Odporúčané články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *